Hundpensionat 

- Presentation
- Information
- Certifierade
- Att tänka på
- Inackorderingasavtal
- Boka in din hund
- Bilder
- Hitta hit
 
ms@wallweins.se
 


Wallwein's Hundpensionat

Hundpensionatet invigdes i Maj 2004 och vi kan ta emot mellan 10-15 hundar. Jag som driver Wallwein’s Hundpensionat heter Marita och jag bor även här på Sotlanda Gård sedan 2003.  Det ligger vackert lantligt med skogen alldeles in på knuten ca 5 ½ mil norr om Göteborg och ca 1 mil NV om Alingsås

Jag är utbildad hundfrisör & har klippt hundar sedan 1973, numer i liten skala mer på hobbynivå. 2004 blev jag Diplomerad Instruktör genom Svenska Spaniel & Retrieverklubben.

Jag är uppvuxen i den Zoologiska branschen då mina föräldrar drev en zoologisk butik i Stockholm i över 30 år där jag också arbetade i butiken.

1974 köpte jag min första hund, en gul & vit Beagle tik , därefter blev det två till. 1986 gled mitt intresse över till stående fågelhundar & Pointer, vilka jag meriterade både på utställning och jakt. Sedan 2000 har jag uppfödning av Labrador Retriever som även dom meriteras i både jakt och utställning.

 Viktigt för mig är att alla hundar som vistas här på pensionatet får ett individuellt omhändertagande med ordentliga promenader så att dom är nöjda och glada.